سفیدگری و مس‌گری ظروف مسی آشپزخانه

سفیدگری و مس‌گری ظروف مسی آشپزخانه

سفیدگری و مس‌گری ظروف مسی آشپزخانه دو عمل آمیخته در هم است که بر روی ظروف مسی شما اعمال می‌گردد. شاید شما پیش خود چنین فکر کنید که آیا چنین چیزی ممکن است؟ چطور می‌شود ظرفی که چندین سال است مورد استفاده قرار گرفته و تقریبا عمر مفید خود را از دست داده است و روز به روز از کیفیت آن کاسته می‌شود دوباره بازسازی شود و مورد استفاده قرار گیرد؟ 

باید گفت که اصلا جای نگرانی نیست. ما در مجموعه ماهان گرانیت نتنها ظروف مسی شما بلکه انواع ظروف آلومینیومی، چدنی، مسی و خیلی چیزهای دیگر که در آشپزخانه شما شکل ظاهری و کیفیت خود را از دست داده در کمترین زمان ممکن بازسازی نموده و آن را به شما تحویل میدهیم.

سفید گری ظروف مسیاز دو عمل قلع‌کاری و سفید‌گری تشکیل شده که هر دوی آن مکمل و از ابتدا در هم آمیخته شده اند. به زبان ساده سفیدگری مس یعنی: ایجاد لایه ای نقره ای(قلع) بر روی سطح فلز که همان مس می‌باشد. هدف از به کارگیری قلع جلوگیری از اکسید شدن مس است.

 

سفیدگری و مس‌گری ظروف مسی آشپزخانه

تاریخچه ظروف مسی و قلع اندود کردن آن

ظروف مسی یکی از کهن‌ترین ابزار آشپزخانه در صنعت مس‌گری در تاریخ ایران است. و بسیار مورد استفاده افراد قرار گرفته شده است. تاریچه این هنر به بیش از 1000 سای قبل برمی‌گردد. . در شهرهای زنجان و قزوین از دوران ساسانیان به این هنر می‌پرداختند. چنانچه که می‌دانید غذا خوردن و آشامیدن در ظروف و لیوان مسی فواید زیادی دارد.

فواید استفاده از ظروف مسی

  • حفظ مفاصل و استخوان ها در سلامتی بیشتر
  •  کمک در تشکیل گلبول های قرمز خون
  • کمک به وضعیت عصبی بدن
  • رفع خستگی و کسالت بدن

این نکته را باید یادآور کرد که ظروف مسی که در آن پخت و پر صورت می‌گیرد حتما باید قلع اندود گردد. چون اگر از ظروف مسی بدون قلع، پخت و پز انجام  دهید ممکن است به بدن آسیب وارد کند. پس حتما این نکته را جری بگیرید.

انواع سفیدگری ظروف مسی 

سفیدگری یک رو: این نوع سفیدگری که در ظروف مسی موجود در بازار نیز دیده می‌شود تنها بر روی یک طرف ظرف کار می‌شود یعنی داخل آن.

سفیدگری دو رو: در این روش بر روی دو طرف ظرف کار صورت می‌گیرد. سطح داخلی و بیرونی ظرف مسی با روکش قلع پوشیده می‌شود.