پرداخت و ترمیم کلیه ظروف قدیمی

پرداخت و ترمیم کلیه ظروف قدیمی

پرداخت و ترمیم کلیه ظروف قدیمی یکی از روش های احیای ظروف است که در مراحل بازسازی آن را در پیش می‌گیریم. احتمالا تا کنون بارها اسم پرداختکاری به گوشتان خورده باشد و این سوال برایتان پیش آمده باشد که منظور از پرداختکاری چیست؟.

پرداختکاری یا همان پولیش در امور صنعتی بسیار پرکاربرد است. به طور کلی هدف از انجام آن صاف و براق کردن سطح بیرونی مواد تولید شده در کارخانه و کارگاه‌ها می‌باشد. به عبارت دیگر با انجام پرداختکاری برآمدگی‌های موجود بر روی قطعات برداشته و از بین می‌روند. بدین سبب با انچام پرداخت بر روی شکل ظاهری قطعه بکار گرفته شده نیز تاثیر گذاشته و وضعیت آن را بهبود می‌بخشد.

یکی از تاثیرات مثبتی که پرداخت بر روی قطعات دارد افزایش میزان مقاوت شیمیایی در برابر عوامل بیرونی است. در واقع شما انجام پرداخت بر روی ابزار خود ویژگی های بیشتری را به آن اضافه می‌نمایید. ما در مجموعه ماهان گرانیت با انجام پرداخت و ترمیم علاوه بر اینکه کج بودن و فرورفتگی‌های روی قابمه‌ها و انواع ظروف را برای شما از بین می‌بریم. بلکه شکل ظاهری آن را جلا داده و ظروف شما را بسیار زیبا و شکیل می‌کند.

با ما همراه باشید تا انواع پرداختکاری را برای شما معرفی کنیم.

 

پرداخت و ترمیم کلیه ظروف قدیمی

 قصد داریم شما را با انواع پرداخت کاری رو به رو کنیم. پرداختکاری انواع مختلفی دارد، که در زیر به معرفی چند نمونه از آنها می‌پردازیم.

  • پرداختکاری برنج
  • پرداختکاری مس
  • پرداختکاری آلومینیوم
  • پرداختکاری استیل
  • پرداختکاری نقره
  • پرداختکاری آهن

لوازم پرداخت و ترمیم ظروف

  1. سنباده های پرداختکاری: سنباده پرداخت کاری خاصیت ساییدگی دارد و موجب خوردگی چوب و فلزات می‌شود.
  2. نمد پرداختکاری: نمد پرداختکاری بیشتر در پرداختکاری قالب، لوستر، فلزات، آلومینیوم، برنز، استیل و برنج بکار برده می‌شود. 
  3. پودر سنباده: سنباده پودری چون سایش و خورندگی خاصی دارند، در پرداختکاری زیاد به کار برده می‌شوند.
  4. پوشش های رنگی سنباده ای: تاثیر بسزایی در فعالیت های رنگ آمیزی دارند. پوشش‌های رنگی سنباده‌ای به وسیله دستگاه‌های پرتاب کننده ویژه‌ای مورد استفاده واقع می‌شوند. مورد استفاده در ساخت وسایل آشپزی مانند: کارد، قاشق و چنگال